jackson rathbone. ● we love him. ● MRRATHBONE.gp \\ csak mozilla!
infó


Főoldal - megnézem
Jackson -
megnézem
100 Monkeys -
megnézem
Oldal -
megnézem
Vendégkönyv -
megnézem

Miss: beccy, pupyka
Téma: jackson rathbone

Host:
gportal
Post:
xx
Nyitott: 2010. augusztus 1.

CSERE FELTÉTELEK/LEKERÜLTÉL?

 
Kiemelt elite

 SITE SISTER

csak Jackson Rathbone-nal foglalkozó oldalak!

 
twilighters

           

vár:

Csak Twilighttal és szereplőivel foglalkozó oldalak!

Korlátlan hely

 
projeckts

Cím: Twilight Saga: Hajnalhasadás 1. rész
Szerep: Jasper Hale
Állapot: kezdetleges
Bemutató: 2011. november 18. (USA)
IMDB | Filmkatalógus | Képek | Official

Cím: Twilight Saga: Hajnalhasadás 2. rész
Szerep: Jasper Hale
Állapot: nem kezdődött még el a forgatás
Bemutató: 2012.
IMDB | Filmkatalógus | Képek | Official

Cím: Girlfriend
Szerep: Russ
Állapot: utómunkálatok
Bemutató: 2010

IMDB | Filmkatalógus | Képek | Official

Cím: DaZe: Vol. Too (sic) - NonSeNse
Szerep: Jehosefat
Állapot: utómunkálatok
Bemutató: 2010.
IMDB | Filmkatalógus | Képek | Official

Cím: Truckstop
Szerep: Charles
Állapot: kezdetleges
Bemutató: 2011.

IMDB | Filmkatalógus | Képek | Official

 
nézd ezt!

Cím: Nagymenők
Szerep: Nicholas Fiske
Hol? RTL
Mikor? Minden szombat 12.45


Cím: Az utolsó léghajlító
Szerep: Sokka
Hol? Mozik
Mikor? Már adják
BESZÁMOLÓK

 
Ezt várd

Amik hamarosan lesznek az oldalon

  • New Moon - Jasper Hale
  • Eclipse - Jasper Whitlock/ Hale
  • Breaking Dawn - Jasper Hale
  • Képek, információk Deanről

ha van valami, amit szeretnétek, hogy legyen az oldalon, írjatok a chatbe!:)

 
csere

narnia-forever.gp
kis-cukik.gp
alkonyatlove.gp
panik-musik
hilariandberci.gp

Jelentkezz a chatben!
Korlátlan hely!

 
számláló
Indulás: 2007-09-29
 
log in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Chat

~ csak az építő jellegű kritikát szeretjük, szidd a saját oldaladat. :)
~ akármilyen csúnya szóval alátámaszthatod mondandód jelentőségét. :D
~ ketten szerkesztünk, és nem cserének hívnak minket, képzeld, hanem beccynek és pupyka-nak. ;)
~ ha valakit az ő chatjében úgy szólítunk, hogy 'kedves cserém' stb. akkor siettünk, és sajnáljuk. minden más esetben a neveteken szólítunk.
~ ha nem tartod be a szabályokat, szólunk a kidobó embernek. : D
 

 
az utolsó léghajlító beszámoló - beccy

beccy - pupyka

Kezdjük ott, hogy a film nagyon jó, izgalmas és ajánlom mindenkinek. :)

Történet:
Jackson egy Sokka nevű fiút alakít, aki a Déli Víztörzs tagja. Családjából csak a nagymamája és a húga van mellette, apja harcban halt meg, anyját elhurcolták. Húga, Katara az utolsó vízhajlító, kissé ügyetlen még erejének használatában, és mindig a bátyja szívja meg.:D A film elején vadászni mennek, és kiderül, hogy Sokka nem túl jó ebben. A víztörzsek fagyos, jeges helyeken élnek. A jég alatt Sokka és Katara meglát valamit. Betörik a jeget, mire a 'valami' hatalmas gömb formájában a felszínre tör. Katara ezt is megrepeszti, majd a gömb hatalmas fénysugarat lövell az égre és szétesik. A belsejében egy fiú és egy állat van. Beviszik őket a faluba, és nem sokkal később megjelennek a tűztörzs harcosai. Kiderül, hogy a víz- és a tűztörzs tagjai ellenségek. Zuko herceg (a tűztörzs trónörököse, akit száműzött az apja amíg az Avatart el nem viszi neki) elviszi a fiút a faluból. Kiderül, hogy ő az Avatar. Sokka és Katara kiszabadítják őt, majd hazakísérik. Rájönnek, hogy a fiú az utolsó léghajlító. Törzsét a tűztörzs harcosai kiírtották, mivel rájöttek, hogy a léghajlítók közé fog születni a következő Avatar. Elmennek a földtörzs falujaiba, és kiszabadítják a tűztörzs által foglyul ejtett földhajlítókat. Ang, az Avatar elmegy egy szent helyre, hogy meditálhasson, de csapdát állítanak neki, és elfogják. Egy titokzatos harcos kiszabadítja Angot. Kiderül, hogy ő Zuko, és azért segített neki, hogy elvihesse őt az apjához. Sokka, Katara és Aga elmennek az Északi Víztörzshöz, egyenesen a hercegnőhöz, hogy ott kiképezzék Angot a vízhajlításra is, ugyanis az Avatarnak mind a négy elemet tudnia kell használni, de Ang megszökött a léghajlítóktól mielőtt megtaníthatták volna. Miután kiképezték, a várost megtámadják a tűztörzs tagjai. Időközben Sokka és a hercegnő egymásba szeretnek. Az egyik tűzharcos megöli az egyik szellemet, így gyengítve a víztörzset, és erősítve a tűztörzset. A hercegnő feláldozza magát, hogy a törzse tovább élhessen. Ang meditál, és közben a sárkány elmondja neki, mit kell tennie, hogy megvédhesse a víztörzset. Angnak sikerül teljesítenie amit a sárkány mondott. A víztörzs megkéri Angot, hogy legyen az avatarjuk. A film végén Zuko apja megkéri lányát, hogy tartsa fent és vezesse a törzset, míg meg nem erősödnek és meg nem jelenik az a meteor, ami felerősíti őket, ezáltal képesek legyenek leigázni a többi törzset. 

Vélemény:
Nekem iszonyatosan tetszett a film, szívesen megnézném még párszor. :) Izgalmas, és a legvégén romantikus. Lehet, hogy elfogult vagyok, mert szerepel benne Jackson, de akkor is nagyon jó volt!!! Ajánlom MINDENKINEK. :DD

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!